Info

Hartelijk dank voor uw bezoek aan deze website! Wilt u helpen om deze website te verbeteren? Dan zie ik graag uw feedback tegemoet. Dit kunt u doen door onderstaand contactformulier in te vullen. Daarin kunt u op- en aanmerkingen vermelden. Uw berichten zullen bijdragen aan de correctheid en compleetheid van deze website.

Bij voorbaat dank!

Wilt u ervaringen delen met andere bezoekers? Klik hier voor het gastenboek.
Of klik hier om de doelstelling van de website te lezen.

Contactformulier

    Klik hier om de literatuurlijst te zien.

    info-thank-you

    Doelstelling

    Deze website is mede mogelijk gemaakt door een schoolopdracht van hogeschool Saxion. Als eerste is aan de hand van het gekozen onderwerp, mindfulness, literatuur onderzoek verricht. Deze informatie is verwerkt in een portfolio. Het tweede deel van deze opdracht is het ontwerpen van een website. De wetenschappelijke bronnen zijn daarvoor gebruikt om u, als bezoeker, te informeren over het onderwerp. Dat is mindfulness bij social media gebruik. U kunt lezen over een aantal drijfveren achter deze potentiële verslaving. En er is een informatieve pagina gemaakt hoe mindfulness gebruikt kan worden om bewust te worden van dit gedrag. Daarbij zijn er fictieve blogs geschreven die bijdragen aan het herkennen van automatische gedragspatronen. Daardoor kunt u als bezoeker dit verslavingsgedrag herkennen. Eén verplichting voor de opdracht is het schrijven van een interventie. Daar is de mindfulness meditatie oefening voor bedoelt. Deze kunt u zelfstandig uitvoeren. Als u eigen ervaringen wilt delen kan dat in de berichten sectie, maar ook onder beide blogs. Het derde deel van deze opdracht zal in November beginnen. Daarvoor moet de pagina door verschillende bezoekers geraadpleegd worden. De geanonimiseerde data die daaruit voort komt wordt vervolgens met Python geanalyseerd.

    Hartelijk dank voor uw hulp. En ik wens u heel veel succes met de vergaarde informatie en het gebruik van de mindfulness oefening!